Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O postare pe Facebook a unei studente arunca în aer UMF-ul! Hartuita si abuzata de profesor?

Postat la: 07.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un mesaj postat ieri la amiaza pe Facebook a trezit noi trepidatii în interiorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" din Iasi. O tânara a cerut ajutorul prietenilor de pe Facebook pentru a identifica un individ care a urmarit-o, hartuit-o si insultat-o chiar pe holurile institutiei de învatamânt.

Pentru a fi cât se poate de convingatoare, fata nu a dat doar semnalmentele barbatului, ci a reusit sa-l si pozeze. Alaturat mesajului scris, a postat si fotografia barbatului care ar fi agresat-o. Scopul clar al mesajului era acela de a-l identifica pe individ, pentru a putea sa-i faca plângere la universitate si la Politie. Dupa aproximativ o ora de la publicarea postarii, lucrurile au luat o întorsatura neasteptata pentru toata lumea: barbatul din fotografie era nimeni altul decât profesorul de Fiziologie din cadrul Universitatii, Dragomir Nicolae Serban.

Acesta este sotul decanei Facultatii de Medicina si în trecut, a mai fost implicat în conflicte cu studentii, însa niciodata nu au iesit în public asemenea fapte. "În cadrul colectivului, are o imagine foarte buna si este posibil ca, la mijloc, sa fie doar o razbunare a studentilor picati la examene", dupa cum a lasat sa se înteleaga prof. Lacramioara Serban, sotia acestuia, în discutia cu reporterii BZI.

Cert este ca, în jurul orei 14:30, cu putin timp înainte ca Lacramioara Serban sa intre în sedinta Consiliului de Administratie al Universitatii, postarea a fost stearsa. Decanul neaga faptul ca ar fi cerut administratorilor grupului de studenti pe care a fost postat mesajul si fotografia sa stearga postarea. În cursul zilei de ieri, reporterii BZI au încercat sa contacteze toate partile implicate. Nici macar tânara care a postat mesajul nu a vrut sa mai spuna nimic, fiind vizibil speriata de cele întâmplate.

În jurul orei 12:00, postarea facuta de Madalina P. pe Facebook, s-a propagat cu viteza luminii prin mai toate birourile de la UMF Iasi. "Azi, 6 februarie 2018, in cladirea Facultatii de Medicina Iasi, parter, zona liftului vechi, am fost urmarita, atacata si insultata de aceasta persoana. Semnalmente: 1,70 metri, par deschis la culoare, ochelari. Poarta un ceas mare de mana. Am inteles ca lucreaza in UMF. Va rog, daca stiti cum se numeste, anuntati-ma ca sa il pot reclama. Multumesc", a postat pe Facebook, Madalina P. Odata cu postarea, a fost publicata si o fotografie cu persoana care ar fi agresat-o.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE