Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O ploiesteanca se dezbraca la camera si se masturbeaza, in biroul de la job, in timpul programului!

Postat la: 25.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caz socant in Ploiesti: o tanara a fost descoperita facand videochat chiar din biroul ei din sediul firmei in care lucreaza. Femeia isi arata sanii clientilor si foloseste diferite obiecte sexuale, fara sa-i pese ca ar putea intra cineva pe usa!

Tanara isi spune „Grace", iar serverul pe care este inregistrat site-ul este in Statele Unite. Tanara nu are nicio jena in a discuta cu diversi barbati si a le arata "bijuteriile", in timp ce se masturbeaza. Ca sa demonstreze ca lucreaza intr-o firma de renume, ea muta camera spre dosare si spre mobilierul din birou. Curajul ei este „admirat" de interlocutori, asa ca peste o suta de barbati o urmaresc cu interes. Castigurile sunt de 200 de euro pe zi, suma care se imparte intre administratorul site-ului si ea. Desi pe site s-a inregistrat ca fiind din Statele Unite, cei care mai intra din cand in cand in biroul fetei vorbesc romaneste.

ATENTIE, IMAGINI 18+!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE