Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O nouă schimbare la Tarom. Un fost şef al Electrica Serv a fost numit director general

Postat la: 03.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul de administraţie al companiei de stat Tarom l-a înlocuit la conducerea transportatorului aerian pe Dan Plaveti cu Eugen Davidoiu, fost şef al Electrica Serv, la Termoelectrica şi al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO).

„Plaveti s-a aflat la final de mandat şi a fost înlocuit de Eugen Davidoiu, care vine pe un mandat interimar de patru luni, ce poate să fie prelungit", a spus Valentin Iordache, membru în boardul Tarom. Eugen Davidoiu, fostul director al SNLO, și până la finalul lunii aprilie 2016 director general al Electrica Serv, a fost cel mai longeviv director al acestei companii strategice de stat, cu acționariat integral Electrica SA. El a fost dat afară de superiori pe motiv de conflict de interese. Fostul "general" și-a promovat nevasta în funcție, Maria Davidoiu, angajată la Achiziții, devenind șef Serviciu, în timp ce nepotul fostului director era șeful aceleiași direcții.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE