Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O nouă amânare la metroul din Drumul Taberei. Care este noul termen de finalizare

Postat la: 01.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O nouă amânare la metroul din Drumul Taberei a fost anunțată vineri de Ministrul Transporturilor, prezent la inaugurarea stațiilor de metrou Laminorului și Străulești.

Lucările la Magistrala 5 de metrou au început în 2011, iar ultimul termen fixat pentru finalizarea lor era sfârșitul anului 2017. Vineri, prezent la inaugurarea stațiilor de metrou Laminorului și Străulești, ministrul Transporturilor a anunțat o nouă amânare la metroul din Drumul Taberei. Astfel, potrivit acestuia, lucrările vor fi gata la finalul primului trimestru din anul 2018.

"Termenul realist, pe care domnul director îl ştie şi ştie cum lucrăm, este finalul semestrului unu 2018", a spus Răzvan Cuc. Directorul Metrorex, Marin Aldea, a precizat că lucrările sunt finalizate în zona Favorit și urmează ca în lunile iunie-iuliele acestui an să fie finalizate în zona Favorit, Drumul Taberei 34. Magistrala 5 de metrou Râul Doamnei - Eroilor va avea o lungime de 7 kilometri, 10 stații și un depou. Valoarea totală a proiectului este de circa 3,12 miliarde lei cu TVA.

Lucările la metroul din Drumul Taberei nu au fost lipsite de probleme, de-a lungul timpului. La sfârșsitul anului 2015, din cauza lucrărilor la metrou, asfaltul s-a surpat în zona Eroilor. Traficul a fost restricționat o lună, iar persoanele care locuiau în blocurile de pe bulevardul Eroilor au fost evacuate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE