Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O "navă fantomă" dispărută acum 9 ani a reapărut în Marea Andaman. Descoperire sinistră la bord

Postat la: 13.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Descoperire sinistră în Marea Andaman: o navă de pescuit s-a întâlnit cu cargobotul fantomă, văzut pentru ultima oară în urmă cu nouă ani în largul Taiwanului.

Câţiva pescari birmanezi au avut la sfârșitul lunii trecute o întâlnire macabră în Marea Andaman, o mare din nord-estul Oceanului Indian, mărginită la nord de Birmania, la sud de Indonezia, la est de Tailanda, iar la vest de două arhipelaguri, Andaman şi Nicobar: un cargobot fantomă care purta steagul indonezian, apărut pentru ultima dată în 2009, în largul Taiwanului, scrie Epochtimes-Romania.com.

Nava comercială "Sam Rataulangi PB1600", al cărei nume este scris cu litere mari pe lateralul navei, a fost localizată săptămâna aceasta "înţepenită într-un banc de nisip", a anunţat poliţia.

"Nu avea niciun echipaj sau bunuri la bord", a precizat poliţia, care a trimis anchetatori la bord. Acest cargobot indonezian, construit în 2001, a fost localizat ultima oară în largul Taiwanului, potrivit Marine Traffic, care raportează mişcările navelor din întreaga lume.

Potrivit publicaţiei Myanmar Times, una dintre ipoteze ar fi că cargobotul fantomă se afla în drum spre vecina Bangladesh, îndreptându-se către unul dintre şantierele ilegale de dezmembrare a vechilor nave pentru reciclarea metalelor, atunci când a rămas blocată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE