Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O mamă cu trei copii, loviţi pe trecerea de pietoni

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie şi trei copii au fost loviţi, marţi după-amiaza, pe o trecere de pietoni din localitatea braşoveană Ghimbav, după ce un şofer nu a acordat prioritate pietonilor, femeie şi doi dintre copii ajungând în spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate la trecerea de pietoni, şoferul unui autoturism lovind o femeie însoţită de trei copii, pe trecerea de pietoni. Femeia, şi doi dintre copii, cu vârstele de unu şi trei ani au fost răniţi, iar un copil de şase ani a scăpat fără leziuni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, dr. Adriana Palaghiea, femeia a suferit un traumatism la şold şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngjijiri. De asemenea, unul dintre copii a fost preluat de un echipaj SMURD şi celălalt de o ambulanţă, ambii fiind transportaţi la Spitalul de Copii Braşov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE