Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O macara a căzut peste un spital de copii la Timisoara

Postat la: 23.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incident grav pe şantierul de la Spitalul de Copii ,,Louis Ţurcanu" din Timişoara. O macara care executa lucrări la noul corp de clădire s-a rupt în două. O bucată din macara a căzut, iar cealaltă a rămas sprijinită pe acoperişul de la ultimul etaj al spitalului.

Echipele de intervenţie au încercat să recupereze fragmentul de utilaj rămas suspendat. Traficul rutier în zonă a fost blocat, iar mai multe echipaje de pompieri, poliţie şi jandarmi au fost mobilizate la spital. Macaraua nu aparţine firmei de construcţii, ci a fost închiriată de la o altă societate. Din fericire, în urma incidentului, nu s-au înregistrat victime.

„Lucrarile au avansat la Spitalul de Copii, mare parte din cladire este deja inchisa, geamurile sunt asezate, intr-o parte din cladire, se lucreaza si la izolatie, iar in unele parti s-a montat deja fatada din piatra. Speram ca intr-un timp cat mai scurt intreaga cladire sa fie inchisa si sa se poata incepe lucrarile la partea interioara. De altfel, pentru zona de instalatii au si inceput aceste lucrari. Din discutiile pe care le avem, vara anului viitor ar trebui sa fie termenul in care cladirea, cu partea de dotari tehnice, va fi finalizata. Anul viitor este, din pacate, o nebuloasa fiscala si pentru bugetul local si vom vedea cum vom putea acoperi si partea de dotari, daca Ministerul Sanatatii va interveni. Oricum, o parte din dotari sunt deja in spital„, a declarat chiar in aceasta dimineata viceprimarul Timisoarei Dan Diaconu, potrivit Opinia Timisoarei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE