Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O foarte apreciata jurnalista a murit: Simona Catrina-Roman

Postat la: 23.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalista Simona Catrina-Roman a pierdut lupta cu o boală cruntă, cancer mamar. În 2016, a descoperit boala în stadiu avansat. A luptat cu ea.

Jurnalista scria, în Revista Tango, despre boala ei: "Si, uite, numai de-a naibii (si Dumnezeu ma iarta ca vorbesc urat), am sa traiesc, am sa inot prin iad, am sa ies la suprafata, am sa ma trezesc din orice coma, am sa indur orice. Am sa arat ca Dumnezeu e mai puternic decat o satana deplorabila, care, fiindca se simte o leguma, ataca murdar. Tipic."

Ultimul mesaj publicat pe Facebook de Simona Catrina-Roman este din 21 martie și face trimitere la un articol publicat de aceasta în Revista Tango. În articol este un link care trimite către pagina de donații pentru viața jurnalistei. Pe contul său de Facebook, prietenii au început să scrie părerile de rău și mărturisesc că nu le vine să creadă că aceasta nu mai este printre noi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE