Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fetita de 10 ani a murit in ambulanta! Ce au descoperit medicii legisti dupa autopsie

Postat la: 16.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fetita de 10 ani a murit ieri intr-o ambulanta, in drum spre Bucuresti. Fetitei i s-a facut autopsia in cursul zilei de astazi, dupa efectuarea necropsiei medicii legisti stabilind ca fetita a murit din cauza unei endocardite, o infectie a inimii.

Legistii au mai recoltat si probe microscopice, dar si probe toxicologice pentru a se vedea ce medicamente i s-au prescris. In acest caz, pe fir au intrat si oamenii legii, la Politia Municipiului Ramnicu Valcea inregistrandu-se un dosar pentru ucidere din culpa, moartea fetitei de 10 ani fiind considerata una suspecta. Fetita de 10 ani este din Ramnicu Valcea si a decedat dupa ce a fost dusa de urgenta la sectia UPU Valcea marti, 14 martie. Medicii au consultat-o, au constatat ca starea acesteia este grava si au decis transferarea ei catre un spital din Bucuresti. Fetita acuza dureri mari de cap. Din primele informatii se pare ca fetita avea o viroza cu complicatii cardiace.

Numai ca, din nefericire, in drum spre Bucuresti, in salvare, a intrat in coma si a decedat. Carina era eleva in clasa a-IV-a la Scoala Gimnaziala "Anton Pann" din Ramnicu Valcea si mai are un frate diagnosticat cu autism. "Vineri la scoala, fetita a spus invatatoarei ca o doare capul, mai aveau cateva minute si terminau orele! Sambata a facut febra 40 si a fost dusa la spital. Nu i s-au facut prea multe, niste glucoza si vitamine si a fost trimisa acasa.

Marti dimineata i-a spus mamei ca o dor capul si oasele si a fost dusa iarasi la spital. De aici au vrut sa o trimita la Bucuresti cu elicopterul, dar nu venea decat peste 4 ore... Doctorul a tot sunat la spitale in Bucuresti si multe au refuzat sa o primeasca, in sfarsit a fost gasit unul. Au plecat cu salvarea spre Bucuresti. Mama cu rudele, cu o alta masina, au ajuns la Topologu, unde au fost sunati din salvare. S-au intors la spitalul din Valcea, insa fetita a decedat", a declarat o ruda a familiei indoliate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE