Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fetiţă din Mureş, zgâriată de urs în grădina casei sale. Animalul a fost tranchilizat

Postat la: 26.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fetiţă de 12 ani din comuna Răstoliţa, judeţul Mureş, a fost zgâriată, marţi, de un urs în timp ce se juca în spatele grădinii. Animalul a rămas prins de gardul de sârmă, iar un echipaj specializat a venit în zonă ca să-l tranchilizeze. Fetiţa a fost transportată la Spitalul Municipal Reghin şi este în afara oricărui pericol.

„În urma unui apel la dispeceratul unic de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că o fetiţă a fost zgâriată de urs, în comuna Răstoliţa. Fetiţa era în grădină, dar aici este zonă de munte, iar grădinile se duc până în baza muntelui. Fetiţa a fost transportată de urgenţă de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Reghin, este în afara oricărui pericol. Are o zgârietură în zona hemitoracelui stâng. Problema este că ursul s-a agăţat în gard. Sunt prezent la faţa locului cu toţi şefii instituţiilor implicate în gestionarea acestui fenomen, instituţii membre ale comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă. La faţa locului a ajuns un echipaj cu armă de tranchilizare, încercăm tranchilizarea ursului şi eliberarea lui în pădure", a spus prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga. În urmă cu puţin timp, prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, că ursul care a intrat într-o gospodărie din comuna Răstoliţa, unde a atacat o fetiţă în vârstă de 12 ani, a fost tranchilizat de o echipă de profesionişti a Grădinii Zoologice din Târgu-Mureş, şi apoi va fi eliberat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE