Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fetiță de doi ani din Satu Mare este dată dispărută de sambata la prânz

Postat la: 22.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fetiță de doi ani din Satu Mare este dată dispărută și este căutată de câteva ore, după ce ar fi căzut din căruța în care se afla cu părinții săi. Pompierii, jandarmii și polițiștii o caută de sâmbătă de la prânz. În jurul orei 13, părinții au văzut că nu se mai afla în căruță.

O fetiță de doi ani din Satu Mare, localitatea Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, a fost dată dispărută sâmbătă. Copila este căutată de 25 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare. Fetiţa se deplasa într-o căruţă cu părinţii, iar la un moment dat, în jurul orei 13,00, aceştia au observat că minora nu se mai afla în căruţă, arată Agerpres. La faţa locului au ajuns echipe mixte de pompieri, jandarmi şi poliţişti. Fetiţa este căutată de către 13 pompieri cu patru autovehicule de teren, şapte jandarmi şi cinci poliţişti. Detalii neștiute din viața lui Ilie Micolov. A fost economist și jucător de hochei și nu mai avea buletin.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE