Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fetiță de doi ani a căzut de la etajul al treilea

Postat la: 23.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fetiță în vârstă de doi ani a fost dusă în comă la spital, în această seară, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc situat într-un cartier ieșean.

Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Chimiei din municipiul Iași, când fetița a căzut de la etajul trei al blocului unde locuia împreună cu părinții. La fața locului a sosit un echipaj al Ambulanței Iași, copilul fiind găsit în stare de inconștiență.

„Echipajul medical a găsit-o pe fetiță inconștientă, în stare de șoc traumatic, cu fractură craniană, plăgi tăiate la nivelul feței și abdomenului, dar și fractură antebraț stâng. Pacienta a fost transportată în comă de gradele doi-trei la spitalul de copii Sfânta Maria din Iași pentru investigații de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Iasi. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a căzut fetița.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE