Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fetiţă de 6 ani a fost violată cu bestialitate in fața alteia de 4 ani

Postat la: 13.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un barbat considerat foarte periculos a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că a abuzat minore. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus la finele săptămânii trecute condamnarea lui Cristian Costraş la 12 ani şi opt luni de puşcărie, pentru viol şi corupere de minori.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe individ la plata unor despăgubiri în valoare de 5.000 de euro, respectiv 20.000 de lei. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la instanţa superioară. În octombrie 2016, Cristian Costraş (35 de ani), din comuna Bosia, a fost trimis în judecată de procurori. Conform anchetatorilor, pe 20 august 2016, minorele M.A. (6 ani) şi N.E. (4 ani) se jucau în faţa unui bloc din localitatea Dancu. La un moment dat, fetele s-au îndepărtat de o altă minoră de 12 ani, care le avea în grijă, și au dat peste Cristian Costraş, care le-a promis că, dacă merg cu el, le va arăta o floare care le va îndeplini toate dorinţele. Individul a mers astfel cu cele două copile în marginea satului Dancu.

„Inculpatul a dezbrăcat-o de haine pe minora M.A., inclusiv de chiloţei, şi, folosindu-se de ameninţări cu suprimarea vieţii, a supus-o la un act sexual oral. După acest prim act sexual, inculpatul Costraş Cristian şi-a dat jos pantalonii, atingând victima cu penisul în zona genitală", au arătat procurorii ieşeni. Fetița mai mică, de 4 ani, a fost obligată să asiste la întreaga scenă. Ea a fost ameninţată în tot acest timp că, dacă nu stă liniştită lângă el, „va fi mâncată de șerpi". Oamenii legii au precizat că victima a început să ţipe şi, din acest motiv, agresorul a decis să le abandoneze. Costaș a fost identificat după imaginile luate de pe camerele de supraveghere din zonă. Micuța agresată l-a identificat și ea, după fotografiile anchetatorilor.

Conform expertizei psihologice făcută de specialiști, minora „prezintă simptome de stres predominant sub forma anxietăţii şi hipervigilenţei, sentiment de vinovăţie determinat de deziluzia gândirii magice, ca urmare a unui episod de punere în pericol a siguranţei propriei existenţe, cu o conotaţie sexuală pe care nu o înţelege". Cristian Costraş a mai fost condamnat tot pentru agresiuni sexuale, fiind liberat recent din închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE