Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fetiță de 12 ani din Deva a murit, după ce a căzut de la etajul opt

Postat la: 25.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incidentul a fost anunţat prin serviciul de apel de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se două echipaje ale Ambulanţei şi SMURD. La sosirea echipelor de prim ajutor fetiţa se afla în stare de stop cardio-respirator. Paramedicii au încercat să îi salveze viața, dar nu au reușit ținând cont că micuța suferise multiple fracturi și leziuni ale organelor interne.

"Fetiţa a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva cu manevrele de resuscitare în curs. Victima prezenta multiple fracturi şi contuzii, precum şi suspiciune de leziuni ale unor organe interne", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Deva. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Cercetările vor fi coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva", a informat purtătorul de cuvânt IPJ Hunedoara. Cei găsiți vinovați vor fi pedepsiți pentru neglijența de care au dat dovadă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE