Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fetiţă de 10 ani şi-a pierdut două degete după un accident pe o trambulină dintr-un parc acvatic

Postat la: 29.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov au dispus, miercuri seara, suspendarea temporară a activităţii la piscina în care o fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete, în timp ce sărea de la o trambulină. Fetiţa a fost transferată la Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Consumatorilor din Braşov, în urma controlului s-a dispus suspendarea temporară a prestărilor de servicii la piscina în care s-a produs accidentul.

"S-a luat o măsură imediată de delimitare a acelui spaţiu, respectiv trambulina unde s-a întâmplat accidentul şi suspendarea activităţii strict a acelei zone, iar cercetările continuă. În zilele următoare trebuie să se prezinte cu documente, iar comisarii de la noi vor verifica activitatea, din punct de vedere al tuturor aspectelor, chiar dacă este un agent economic pe care noi îl verificăm periodic. Este un parc acvatic, cu piscină interioară, exterioară. A fost închisă doar zona aceea de trambulină unde fetiţa şi-a prins două degete în balustrada de inox din trambulina de mijloc, cea de trei metri", a declarat Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov.

Iniţial, fetiţa de 10 ani a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Braşov, însă medicii au dispus transferul ei la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Potrivit Poliţiei Braşov, fetiţa de 10 ani se afla cu familia la un centru de relaxare din municipiu şi a fost victima unui accident în timp ce făcea o săritură de la trambulina de trei metri. După ce fetiţa şi-a prins mâna în bara de protecţie a trambulinei, i-au fost amputate două degete de la o mână.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE