Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie în vârstă de 41 de ani a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână dezafectată, unde a stat două zile

Postat la: 09.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost salvată, marţi după-amiază, de pompieri după ce a căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de 10 metri, în judeţul Vâlcea. Femeia se afla în fântână de două zile, dar deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care ea a ajuns acolo.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, în localitatea Sălătrucel după ce un trecător a anunţat că o femeie a căzut într-o fântână dezfectată, cu diametrul de un metru şi adâncă de 10 metri.

Fântâna se află pe un câmp, în spatele unei anexe dezafectate, iar acolo s-au deplasat un echipaj de pompieri şi unul medical. Pompierii au reuşit să o scoată pe femeie la suprafaţă, ea fiind conştientă şi cu traumatisme minore. Echipajul medical i-a acordat îngrijiri şi apoi o va transporta la spital pentru a fi supusă unor investigaţii de specialitate. Femeia are 41 de ani şi se afla de două zile în fântâna respectivă. Autorităţile urmează să stabilească cum a ajuns femeia în fântână.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE