Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie a sunat la poliţie pentru a depune plângere împotriva iubitului ei care nu o asculta

Postat la: 10.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie din statul american Nevada a sunat la poliţie pentru a depune plângere împotriva iubitului ei care nu o asculta.

Apelul a fost făcut în data de 5 decembrie, la ora 9.43 dimineaţa. Incidentul a fost inclus de presa locală într-o listă cu lucruri ciudate pe care le-au semnalat oamenii din comunitate la diverse secţii de poliţie şi birouri ale şerifului din Nevada, pe timpul a două zile.

În aceeaşi zi, cineva a sunat pentru a anunţa că a primit o scrisoarre în cutia poştală (nu era nimic suspect la ea), iar un cetăţean a vrut ca oamenii legii să ştie că doi cai dorm în noroi. În cazul cailor, poliţia a decis să facă verificări, pentru a nu fi vorba de cruzime faţă de animale.

Cazul cu femeia care l-a reclamat pe iubitul neascultător ne aduce aminte de un incident petrecut recent în România. O tânără din Constanţa a fost reţinută şi încarcerată în Penitenciarul Botoşani, după ce s-a dus la Poliţia municipiului Suceava şi le-a cerut oamenilor legii să îl contacteze pe iubitul ei pentru a o cere de soţie. Femeia fusese condamnată pentru furturi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE