Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie a murit din cauza arsurilor suferite într-un ritual de exorcizare

Postat la: 01.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără a murit la o săptămână după ce a fost aruncată în flăcări în timpul unui ritual de exorcizare dintr-o regiune izolată din Nicaragua. Rudele femeii decedate susţin că aceasta a fost atacată de către patru bărbaţi, care erau conduşi de un presupus pastor evanghelic.

Pastorul Juan Rocha, cel care a și fost arestat între timp, neagă toate acuzaţiile, susţinând că spiritele rele au suspendat-o şi au aruncat-o pe tânără în mijlocul flăcărilor. Victima a fost identificată drept Vilma Trujillo (25 de ani). De asemenea, aceasta a fost găsită de rude la câteva ore după exorcism, corupul ei fiind acoperit de arsuri grave.

Autorităţile locale l-au arestat deja pe pastorul evanghelic Juan Rocha. "Este de neiertat ce mi-au făcut. Mi-au ucis soţia, mama celor doi copii mici. Acum ce le voi spune lor?", a declarat soţul victimei, Reynaldo Peralta Rodriguez. Potrivit familiei, tânără a fost tărâtă în biserică în urmă cu o săptămână de patru atacatori, care au susţinut că este posedată pentru că ar fi încercat să atace mai multe persoane cu o macetă. Reprezentanţii Mişcării Autonome pentru Femei au susţinut că un asemenea caz este un exemplu pentru fanatism şi misoginie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE