Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fata de 15 ani din Suceava s-a sinucis pentru că a fost şantajată

Postat la: 04.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fata de 15 ani din Suceava s-a sinucis pentru că a fost şantajată. Cel puţin asta reiese din dezvăluirile făcute de sora minorei, care a spus că tânăra a fost ameninţată de doi băieţi, minori, că vor face publice nişte fotografii pe care le aveau cu fata.

"A şantajat-o. Citez: Dacă nu vii la mine în 30 de minute că sunt singur acasă, vrei cumva să vadă lumea ce am eu cu tine în telefon? Vii sau nu. Îmi dai răspuns pe Facebook dacă vii sau nu. Şi ea nu i-a răspuns. Frica de părinţi, frica de vorba lumii. Despre aceste mesaje a spus doar unei prietene, atât. Doar ei a avut curajul să-i spună. Am văzut şi eu mesajele, chiar le-am citit. Aşteptăm să se facă dreptate", a spus sora fetei, potrivit Observator TV.

Familia spune că fata a intrat şi în depresie, lucru care ar fi împins-o să comită gestul necugetat. Poliţiştii continuă ancheta în acest caz, şi i-a chemat la cercetari pe cei care ar fi trimis acele mesaje de santaj. Nicoleta, în vârstă de 15 ani, a fost găsită spânzurată în curtea casei. Iniţial s-a zvonit că minora era însărcinată, însă familia acesteia a infirmat ipoteza.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE