Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O familie de sirieni venită la Campionatul Mondial Școlar de Șah de la Iași a dispărut ca prin farmec

Postat la: 28.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O familie de sirieni, formata din doi adulți și trei copii, venită la Campionatul Mondial Școlar de Șah care se desfășoară la Iași, a dispărut fără urmă.

Polițiștii au demarat joi o anchetă după ce o familie de sirieni nu s-a mai prezentat la una dintre rundele Campionatului Mondial Școlar de Șah de la Iași. Aceștia, doi adulți și trei copii, cu vârste între 7 și 14 ani, din Dubai, dar care au cetățenie siriană, nu au mai apărut la Campionatul Mondial de Șah de la Iași.

„Am fost sesizați de organizatorii concursului privind faptul că unii concurenți nu s-au mai prezentat. În urma verificărilor efectuate la hotel s-a constatat că doi adulți și trei copii s-au decazat în cursul dimineții. Este o plecare voluntară", a declarat, pentru AGERPRES, Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași. Polițiștii susțin că persoanele în cauză au viză de ședere în România până pe 30 aprilie, când se încheie campionatul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE