Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: O Dulceață de băiat! Finul Noricăi Nicolai se ține scai de fusta Grațielei Gavrilescu

Postat la: 17.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit saptamana trecuta pe Teodor Dulceață in functia de secretar general al Ministerului Mediului conduse de catre Gratiela Gavrilescu. Insa ceea ce se stie mai putin este faptul ca Teodor Dulceata este finul europarlamentarului Noricai Nicolai, iar ascensiunea acestuia se datoreaza acesteia.

Ca urmare a sustinerii venite din partea Noricai Nicolai, Dulceata a ajuns mare bos la DLAF, dar cand Gratiela Gavrilescu a ajuns ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, in cabinetul Ponta, el a fost pus secretar general al acestui minister. La inceputul acestui an, cand ALDE a ajuns la guvernare cu PSD, Gratiela Gavrilescu a fost numita ministru pentru Relatia cu Parlamentul iar finul Noricai Nicolai a aterizat ca secretar general al acestui minister. Insa, dupa debarcarea lui Daniel Constantin, Gratiela Gavrilescu a fost teleportata in fruntea Ministerului Mediului, si imediat a ajuns si Teodor Dulceata in functia de secretar general al acestui minister. Practic, unde merge Gratiela Gavrilescu ca ministru, ajunge secretar general si finul Noricai Nicolai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE