Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O dronă cu droguri, interceptată deasupra Penitenciarului Colibaşi

Postat la: 27.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agenţii de la Penitenciarul Colibaşi, aflat la ieşirea din oraşul Mioveni, au anunţat Poliţia Mioveni. Poliţiştii au sosit în timp ce drona încă survola penitenciarul. Dosarul a fost preluat la scurt timp de către DIICOT, în pachetul găsit lângă zidul penitenciarului se află o cantitate de droguri.

"În continuare, o echipă formată din agenţi de penitenciare, împreună cu echipajul de poliţie, s-a deplasat la locul de unde a fost dirijat aparatul zburător pentru a fi scotocită zona. Cu această ocazie, în afara unităţii, a fost descoperit un colet care a fost ridicat de organele de poliţie", ne-a declarat subinspectorul Laura Olteanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi. O echipă mixtă l-a identificat în scurt timp pe cel care ghida aparatul de zbor de la o distanţă de câteva sute de metri de penitenciar.

Metoda de trimitere de pachete cu dronele către deţinuţi este una aflată la început, în penitenciarele din România fiind pusă în practică de puţin timp. S-au mai semnalat cazuri similare la Botoşani şi Galaţi. După cum se arată în cele două cazuri, complicii deţinuţilor foloseau dronele pentru a le trimite acestora telefoane, cartele şi chiar stupefiante. Cei care ghidau drona se foloseau de camera video montată pe aceasta pentru a vedea unde trebuie să o dirijeze ca să ajungă la destinatar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE