Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O companie americană de securitate cibernetică vrea să ajungă la 50 de angajaţi în România

Postat la: 21.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Furnizorul american de soluţii de securitate cibernetică Sonic Wall ar putea ajunge în câţiva ani în România la un număr de 50 de angajaţi de la doi în prezent, conform planurilor de expansiune pe care compania le evaluează în prezent, informează Ziarul Financiar, potrivit Mediafax.

„Nu avem acum o companie în România, dar în viitor vom avea. Am deschis anul trecut patru birouri noi în regiunea EMEA, şi vom continua. Mai multe investiţii vor veni din regiune", a declarat, în cadrul unei întâlniri cu media, Michael Berg, director executiv de vânzări pentru regiunea EMEA în cadrul SonicWall. Compania a deschis anul trecut birouri la Londra şi Dubai, iar în România colaborează deja cu Network One Distribution (NOD) şi Asbis. Înfiinţată în 1991, SonicWall a fost preluată de Dell, ajungând, în prezent, la peste 800 de angajaţi şi fiind prezentă în 215 ţări. Aceasta oferă soluţii destinate reţelelor mobile, email-urilor şi aplicaţiilor de date, pentru un milion de clienţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE