Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O colegă a tinerei ucise la metrou face mărturisiri sfâşietoare: "Aşteptam să-şi anunţe nunta"

Postat la: 14.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O colegă a Alinei Ciucu, tânăra ucisă după ce a fost aruncată pe şinele de metrou de Magdalena Şerban, a făcut mărturisiri sfâşietoare despre victima crimei înfiorătoare de la staţia Dristor 1.

"Am fost colege 3 ani de zile, în cadrul Universităţii Bucureşti! Vă daţi seama că am împărţit cu ea stresul dinaintea examenelor, bucuria reuşitelor şi a examenelor luate cu note mari! Era o studentă foarte activă, îmi amintesc că era implicată în tot felul de activităţi de voluntariat şi prin tot ce făcea încerca să empatizeze cu cei din jurul ei.

Activitatea mea artistică se desfăsoară într-un restaurant în Bucureşti şi anul trecut m-a vizitat! Îmi amintesc că ne-a fericit reîntâlnirea şi mi-a povestit că-i merge bine, se angajase, făcea şi masterul! Îmi amintesc zâmbetul ei cald dar nu m-am gândit vreodată că va fi ultima data când o să-l văd! Fostele colege de facultate au făcut un grup pe Facebook şi mă aşteptam ca una dintre ele să-şi anunţe nunta, însă din nefericire, am primit această veste groaznică", a declarat Georgiana, colega Alinei Ciucu, pentru Antena 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE