Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O cisternă s-a răsturnat în apropiere de Huși. Pompierii au intervenit în zonă

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alarma s-a dat vineri dimineață în județul Vaslui, după ce o cisternă s-a răsturnat în apropiere de Huși. Pompierii au intervenit de urgență în zonă deoarece pe carosabil s-a scurs combustibil din încărcătura de 32 de tone de motorină. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, spre Vama Albița.

Accidentul a avut loc pe drumul european E581, la cinci kilometri de municipiul Huși. O cisternă încărcată cu 32 de tone de motorină s-a răsturnat în afara drumului, după ce șoferul autotrenului a pierdut controlul într-o curbă, scrie vremeanoua.ro. Din cauza încărcăturii, vehiculul a intrat în tangaj, iar asta a dus la răsturnarea cisternei. Pompierii au intervenit de urgență la locul accidentului. În zonă exista riscul producerii unei explozii, în condițiiile în care pe drum s-a scurs combustibil.

„Situația nu mai prezintă pericol de explozie", a precizat Petru Iftene, purtător de cuvânt al ISU Vaslui, pentru sursa citată. Prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan, a precizat că autocisterna urmează să fie repusă pe roți cu o macara de mare tonaj. Mai apoi, combustibilul va fi transferat într-o altă cisternă. Șoferul cisternei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, s-a ales cu răni ușoare în urma accidentului și nu a fost transportat la spital. La locul accidentului au intervenit polițiști de la Rutieră și polițiști de frontieră, care au asigurat zona, dar și fluidizarea traficului pe DE 581.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE