Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O casă de schimb valutar a fost jefuită. Hoţii au plecat cu seiful - VIDEO

Postat la: 23.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cursul nopţii de joi spre vineri, când oficialităţile din Chişineu-Criş se pregăteau pentru vizita oficială a ministrului agriculturii, Petru Daea, hoţii au acţionat nestingheriţi. Ei au spart o casă de schimb valutar şi au plecat cu seiful plin de bani.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă fapta, precum și pentru identificarea și depistarea hoților. Din primele cercetări există şi un cerc de suspecţi.„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că în noaptea de 22/23 martie, prin forţarea sistemului de acces şi scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmare şi supraveghere, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei case de schimb valutar de pe raza localităţii Chişineu Criş de unde ar fi sustras un seif. În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării celui bănuit de comiterea faptei şi tragerii lui la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a declarat inspector principal de poliţie Lorena Radu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE