Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O aeronava apartinand companiei KLM a aterizat de urgenta la Bucuresti

Postat la: 18.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O aeronava Airbus A330 apartinand companiei aeriene KLM si care zbura pe ruta Kuweit City - Amsterdam a aterizat de urgenta, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB). Aeronava, cu 298 de pasageri la bord, a aterizat in siguranta la ora 07.55.

"Astazi, 18 iulie 2017, o aeronava Airbus A330, apartinand companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City - Amsterdam, a solicitat, la ora 07.39, aterizarea de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, din motive tehnice - consum crescut de ulei la unul dintre motoare", se arata intr-un comunicat al CNAB. Imediat dupa anunt, pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard, iar aeronava a aterizat in siguranta, potrivit sursei citate. Ulerior, compania aeriana urmeaza sa ia o decizie referitoare la continuarea zborului, CNAB a mai tinut sa precizeze ca traficul aerian pe Aeroportul Henri Coanda se desfasoara in conditii normale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE