Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nuruddin Farah, umilit pe un aeroport din România

Postat la: 11.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nuruddin Farah, unul dintre cei mai importanți scriitori contemporani și candidat în mai multe rânduri la premiul Nobel pentru Literatură, a mărturisit cum a fost umilit pe Aeroportul Otopeni, în timp ce se deplasa spre Iași pentru a participa la FILIT.

Nurrudin Farah spune că a fost luat drept imigrant și din acest motiv un funcționar român l-a ținut inutil timp de 25 de minute pe Aeroportul Otopeni. "Am fost oprit pe Aeroportul Internațional din București imediat ce am vrut să intru În România. A venit un funcționar de la imigrări și m-a ținut inutil 25 de minute fără Aeroport, punându-mi tot felul de Întrebări fără noimă. Mi-a văzut pașaportul și a crezut că sunt imigrant. M-a Întrebat dacă am bani să trăiesc la Iași și mi-a cerut să-i arăt. I-am spus că nu am bani dar am cărți de credit și că la Iași, cazarea și masa sunt asigurate. Nu m-a crezut deși i-am arătat cărțile de credit. Voia să vă apare pe voi românii de sălbaticul de mine", a povestit Nuruddin Farah.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE