Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Numai in Romania! Fetita de 6 ani, la un pas sa fie executata de ANAF

Postat la: 23.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O mama a primit un document de la CAS Iasi prin care se solicita plata a 35 de lei. Suma ar reprezenta contributii de asigurari de sanatate aferente anilor 2014 si 2015, cand copila ar fi fost internata in spital cu fractura de femur.

Daca suma nu e platita in 15 zile, micuta ar trebui sa suporte cheltuieli de judecata, precum si pe cele de executare silita. Mama copilei, contrariata, spune ca va plati, fiind vorba despre o suma mica.

"Toata situatia asta e de-a rasu'- plansu'. Eu inteleg ca nu este o suma mare si nu am nimic impotriva sa o achit, dar ma deranjeaza ca aceasta somatie a fost trimisa unui minor, de clasa pregatitoare, si nu mie, ca parinte si tutore al minorului. Maine dimineata, la prima ora, voi fi acolo, de mana cu fata, pentru ca nu e normal ca un copil de 6 ani sa plateasca, daca era pe numele meu, indiferent de suma, plateam, dar cum sa ii trimiti copilului? Din ce sa plateasca datoriile, din alocatie?", a declarat mama fetitei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE