Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Numărul total de cazuri confirmate de rujeolă în România a ajuns la un nivel alarmant

Postat la: 22.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Numărul total de cazuri confirmate de rujeolă în România raportate până vineri este de 9.289, cu 56 mai multe decât săptămâna trecută, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), din cadrul Institutului de Sănătate Publică (INSP).

Potrivit raportărilor săptămânale, numărul deceselor din cauza rujeolei este de 34, această cifră fiind înregistratp şi săptămâna trecută. „Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la data de 22.09.2017 este 9.289, din care 34 de decese (nouă în judeţul Timiş, şase în judeţul Arad, şapte în judeţul Dolj, trei în judeţul Caraş Severin, unul în judeţul Bihor, unul în judeţul Cluj, unul în judeţul Călăraşi, unul în judeţul Neamţ, unul în judeţul Satu Mare, unul în judeţul Vaslui, unul în judeţul Galaţi, unul în judeţul Mureş şi unul în Bucureşti)", arată sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE