Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Întrebări adresate conducerii AGVPS din România de un grup de arici

Postat la: 02.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multi vanatori si pescari nemultumiti de actuala conducerea a Asociatiei Generale aVanatorilor si Pescarilor Sportivi (AGVPS) din Romania, in special de eternul vanator sef Neculai Șelaru au adresat o scrisoare deschisa in care trec in revista toate „performantele" asociatiei in era Selaru si, totodata, asteapta raspuns la vreo 25 de intrebari.

„Este momentul ca vanatorii si pescarii din Romania sa primeasca raspunsuri la multele intrebari care circula in spatiul virtual ,cu lejeritate catalogate de catre conducerea AGVPS din Romania ca fiind ineptii si atacuri la persoana ,denigrari etc. Avem convingerea ca domnul presedinte al AGVPS din Romania ,in persoana domnului Selaru, va gasi timpul necesar spre a ne oferi raspunsurile mult asteptate. Nu de alta dar dansul are timp berechet devreme ce ofera dezmintiri despre arici pogonici si despre nationalizari de fonduri cinegetice. Acum vom vedea daca va avea curajul sa prezinte raspunsuri la adevaratele probleme care framanta vanatorii si pescarii din Romania.In spiritul transparentei mult vehiculate.Iata cateva dintre intrebarile la care dorim raspunsuri:
1. A existat vreo asociere intre Neculai Selaru,directorul pe atunci al AGVPS si soferul Florin Buzatu in cadrul firmei ,,Home Grup"?
2. Se poate expune contractul facut intre AGVPS din Romania si Florin Buzatu referitor la complexul Valsanesti? Noi dorim sa fie facut public,cu toate formele lui incepand din anul 2008?
3. A imprumutat domnul Neculai Selaru ,din sursele financiare proprii AGVPS din Romania? Daca da ,din ce considerente? Care a fost comisionul perceput ?
4. La licitatiile de arme ale AGVPS din Romania cine a cumparat armele ? Dorim sa faceti publica lista cu cei care au cumparat armele de patrimoniu ale AGVPS din Romania.Care au fost armele donate de scriitorul M.Sadoveanu si cui au fost vandute? De asemenea dorim si preturile la care s-au vandut armele spre a putea avea o imagine a ceea ce s-a intamplat acolo.
5. Va rugam sa ne spuneti care a fost natura relatiei dintre dvs. si sefa de cabinet ,Zoea Tronaru (Manoiu)? De asemenea va rugam sa ne povestiti ce s-a intamplat cu editura AGVPS din Romania?
6. De cand a avut autorizatie de functionare Canisa Cernica? Cand ati obtinut avizul?
7. Ati scris sau nu o scrisoare de apreciere asupra tezei de doctorat a domnului Ovidiu Ionescu ,desi stiati ca acesta a plagiat mai bine de 40 % din lucrare?Ati fost la vanatoare In Estonia cu domnul Ovidiu Ionescu? Dar in Africa cu domnul George Iaciu ati fost? Dansul v-a platit expeditia tip safari?
8. Cine a scris ,ca si culegere de text ,cartile dvs. date spre vanzare asociatiilor de vanatoare din Romania? Angajatii si chiar dvs. ati facut-o in timpul programului sau in timpul liber?Ati exercitat presiuni asupra lor ?
9. La vanatorile la care ati participat in timpul saptamanii v-ati luat concediu ? Deplasarile le-ati suportat din banii dvs. sau din banii de la AGVPS?Trofeele obtinute au fost platite de fiecare data sau au fost si plocoane din partea unor directori?
10. Ne puteti da detalii referitoare la cum si cui ati vandut fazaneria Malu Rosu? Ce influenta a avut atunci generalul de securitate Gioni Popescu?
11. Cate magazine si spatii a detinut Agvps din Romania la filialele din tara? Cate mai detine in prezent?
12. Cine a dispus construirea unui nou sediu al AGVPS si de ce? Cat a costat noul sediu al AGVPS din str.Baneasca Ancuta?
13. Credeti ca este corect modul in care au fost inlaturati atatia vanatori ,dupa ce s-au pierdut fonduri de vanatoare ,fiind dati afara din asociatie in lipsa de locuri ? Oare ei nu au contribuit atatia ani la patrimoniul Agvps prin banii din cotizatii?
14. Cati vanatori din Romania mai sunt afiliati la Agvps prin asociatiile unde sunt membri? Un numar de 30 de mii? Mai mult ? Se vehiculeaza ca in randul vanatorilor neafiliati sunt deja 33 de mii de membri.
15. Cum comentati dvs. imaginea directorilor din sistemul Agvps din Romania,majoritatea avand dosare penale ? Spre exemplu cazul directorului de la Suceava,membru in atatea comisii din Agvps?
16. Ati avut-o angajata pe nepoata guvernatoruli Isarescu sau era doar ruda a directorului AVPS Vulturul? Este adevarat ca directorul Avps Vulturul este nasul soferului dvs, tehnicianul Florin Buzatu ?Este adevarat ca in perioada cand l-ati angajat inginer la Agvps ,directorul Catalin Eliad organiza partide de vanatoare pe la asociatii neafiliate solicitand suprataxe?
17. Cine s-a ocupat de constructia noului sediu al AGVPS? Ce legatura a avut cu procesul de constructie patronul Casei Capsa, ruda cu fostul premier al Romaniei si fost presedinte in cadrul Agvps,dl Adrian Nastase?
18. Cum ati vandut terenul de la Straulesti domnului George Copos? Care au fost conditiile de vanzare?
19. Ati primit vreun comision in urma vanzarii atator proprietati ale AGVPS din Romania?
20. Ati avut casa de vacanta la Neptun ,alaturi de cea a soferului dvs. dl.Florin Buzatu?
21. La cate vanatori ati participat ,in perioada comunista ,ca si organizator si coordonator pentru Nicolae Ceausescu?
22. Cum comentati ca cea mai mare cotizatie de vanatoare este la o asociatie afiliata ,ne referim la AJVPS Sibiu, si nu la una care nu este afiliata,sau asa cum le spuneti dvs. ,,asociatii cu sedii in garaje"?Stiati ca nivelul cotizatiei de la Ajvps Sibiu s-a dublat din 2010 pana in prezent? Daca da de ce ati stat pasiv si nu ati atentionat conducerea de abuzul comis?
23. Care este natura relatiei dvs. ccu noua sefa de cabinet? O platiti ca sa va insoteasca la baluri ale vanatorilor sau la diverse excursii si delegatii in teritoriu?
24. Este adevarat ca multi dintre directori au confundat-o cu fiica dvs.? Ce reactie ati avut atunci cand fiind musafir la un director acesta a rezervat pentru dvs si sefa de cabinet doua camere diferite? Este cumva asistenta dvs. medicala?
25. Ati fost sau nu colaborator al securitatii?

Asteptam cat mai urgent raspunsurile la aceste intrebari necesare devreme ce doriti sa deveniti presedintele AGVPS din Romania pentru perioada urmatoare.Daca nu credeti ca le datorati ZIUAnews, poate veti decide ca le merita vanatorii si pescarii dvs. Au cotizat atatia ani si din cotizatiile lor ati prosperat si dvs"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE