Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noutati despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Postat la: 19.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Starea de sanatate a Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele zile, arata Casa Regala intr-un comunicat de presa. In zilele care au trecut de la comunicatul din 6 noiembrie, starea generala a Regelui Mihai nu s-a agravat, semnele vitale ale Majestatii Sale aflandu-se pe o platforma constanta. Medicii au administrat o medicatie care sa usureze somnul si respiratia, se spune in comunicat.

Cu toate acestea, Majestatea Sa continua sa se afle intr-o stare ingrijoratoare de sanatate. Scaderea accentuata a capacitatilor fizice si a capacitatii de comunicare, precum si imposibilitatea de a se deplasa fara ajutor au ramas la acelasi nivel. Regele Mihai este ingrijit la domiciliu cu exceptionala competenta si cu mare grija de o ampla echipa medicala. Doctorii evalueaza zilnic starea Majestatii Sale. Medicii au transmis faptul ca, in actuala stare in care se afla Majestatea Sa, Principesa Mostenitoare Margareta poate sa se intoarca in Romania deocamdata, pentru a-si relua activitatile publice.

Medicii considera prea riscanta deplasarea Regelui Mihai de la resedinta privata la spital. Ei sunt unanimi in recomandarea ca tratamentul administrat Majestatii Sale sa se concentreze acum pe prevenirea suferintei si pe pastrarea confortului fizic si psihologic al Suveranului. Inalt Preasfintia Sa Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale a fost la resedinta din Elvetia, in mai multe randuri, si a dat impartasanie Regelui nostru. De asemenea, reprezentanti ai sai se deplaseaza frecvent la resedinta regala. In afara de Principesa Mostenitoare Margareta si de Principele Radu, prezenta la resedinta privata din Elvetia va continua sa fie limitata doar la fiicele Majestatii Sale si la Mitropolitul Iosif (sau trimisul sau). Personalul Casei Majestatii Sale va continua, cu devotament si insufletire, misiunea pe langa Regele Mihai I.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE