Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noul sef al Politiei Romane, fotografiat la un restaurant in timp ce un subaltern statea in genunchi la masa lui!

Postat la: 26.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Viorica Dancila a semnat ordinul prin care chestorul Catalin Ionita este inlocuit din fruntea Politiei Romane. In acelasi ordin, publicat marti in Monitorul Oficial, este numit la conducere chestorul Ioan Buda, fost sef al Politiei de Frontiera si secretar de stat in Ministerul de Interne.

O poza care a iscat un mare scandal in Ministerul de Interne in 2017 arata politisti umiliti si pusi in genunchi in fata superiorilor. Desi imaginile nu il prezinta foarte clar, sursele citate de National spun ca Ioan Buda este unul dintre sefii care isi umilea subalternii. In momentul izbucnii acestui scandal, ministrul Carmen Dan a cerut demisii de onoare.

Numele chestorului Ioan Buda a aparut in scandalul spagilor din vami, in 2011. Atunci, unul dintre lucratorii punctului de frontiera de la Moravita, cercetat in dosar, a sustinut ca in afacerea spagilor colectate din vami erau doua personaje cu statut de „regina", care ar fi beneficiat de sumele de bani stranse din punctele de frontiera: seful ANAF din acel moment, Sorin Blejnar, respectiv Ioan Buda.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE