Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noul prefect al Brailei este finul premierului Mihai Tudose

Postat la: 07.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Executivul a adoptat intr-o sedinta in aceasta saptamana o serie de hotarari referitoare la eliberari si numiri de prefecti si subprefecti.

Astfel, a fost aprobata o hotarare privind încetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare în conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Braila, de catre Madalina Cochino. O alta hotarare vizeaza exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare în conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Braila de catre Paladi George-Adrian.

Totodata, alte doua hotarari vizeaza exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare în conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Galati, de catre Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilitatii pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din functia publica de prefect al judetului Galati în functia publica de inspector guvernamental.

Dupa numirea lui George Paladi in functia de prefect al judetului Braila au aparut voci care au spus ca acesta a fost pus in functia respectiva chiar de premierul Mihai Tudose, intrucat Paladi este finul de cununie al premierului. Acesta informatie din urma a fost confirmata chiar de noul prefect al judetului Braila, dar acesta a subliniat faptul ca relatia sa cu Tudose nu a influentat numirea sa in functia de prefect.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE