Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noua strategie a lui Iosif Szenteș la CFR Călători: Promovări în interes personal și angajări în interes familial

Postat la: 09.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca CFR Calatori a ajuns mosia controversatului director general Iosif Szentes si a penalului director comercial Marcel Litra. Ca niste vatafi autentici aterizati din provincie in Bucuresti, cei doi au inceput sa imparta posturile din companie in functie de interesele pesrsonale si cumetriile lor.

Astfel, de ceva timp, sotia lui Marcel Litra, Dorina Litra, a ajuns dintr-o simpla bibliotecara dintr-un orasel de provincie, mare specialist relatii publice la CFR Calatori pe un salariu de 4.000 de lei pe luna. Insa, mutarea surpiza din CFR Calatori a fost facuta de catre Iosif Szentes. Purtatoare de vorbe a controversatului Iosif Szentes- Alina Georgiana Predescu, angajata ca specialist in relatii cu mass media la CFR Calatori, a ajuns peste noapte, adica de cateva zile, director Relatii Internationale in aceasta companie, pe un salariu de 10.806 lei, ceea ce reprezinta circa 2.500 de euro.

Intamplator sau nu, imediat dupa aceasta promovarea spectaculoasa, adica in aceasta saptamana, Iosif Szentes si Alina Georgiana Predescu au plecat, numai ei doi, intr-o deplasare la Bruxelles urmand ca astazi sa revina in Capitala. Poate ca doar asa intelege noul ministru al Transporturilor- Razvan Cuc ca se face management performant la CFR Calatori! Ori poate doar asa considera tandemul Szentes-Litra ca trebuie manageriata o companie de avergura CFR Calatori?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE