Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nouă companii turistice din Republica Moldova participa la Târgul de Turism al României

Postat la: 16.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu ocazia Targului de Turism al Romaniei, care are loc intre 16 si 19 februarie la Complexul Expozitional Romexpo din Capitala, nouă companii de turism din Republica Moldova isi prezinta ofertele turistice pentru acest sezon.

Participarea operatorilor de turism din Moldova a fost posibila ca urmare a finantarii în proporție de 70% de catre Fondul de promovare a exporturilor, gestionat de Organizația pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor (MIEPO), în parteneriat cu Agenția Turismului a Republicii Moldova, Asociația Patronală a Industriei Turismului (APIT) și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Printre participanți se numără APIT, SRL Stil Tur, Premium Tur, Tatrabis, Visit - Moldova powered by Amadeus Travel, Winetours - Silenus SRL, Vinaria Chateau Vartely, Compania Air Moldova, OTM Business Travel, Agentia Turismului. „Republica Moldova este nu doar un generator de turiști, ci dezvoltă și o ofertă de turism receptor ce poate fi interesantă colegilor din România.

Un domeniu cu potențial înalt de creștere este cel al turismului de afaceri sau MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) pe care vom încerca să-l promovăm în România", a declarat directorul MIEPO, Vitalie Zaharia. Co ocazia Targului de Turism al Romaniei, MIEPO va organiza, pe 18 februarie, o prezentare de țară cu tema „Republica Moldova - destinație turistică", în cadrul căreia vor fi prezentate oportunitățile investiționale din Republica Moldova pentru industria turismului din România. La Târgul de Turism al Romaniei de la Romexpo participa de 250 de operatori de turism din 15 țări, gradul de internaționalizare fiind de 33%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE