Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Notarii și executorii judecătorești vor fi obligați să dea informații la Fisc despre români

Postat la: 27.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou proiect de lege al ministerului Finanţelor Publice arată că notarii și executorii judecătorești vor dispărea de pe lista persoanelor care pot refuza să dea Fiscului informațiile pe care le știu despre persoanele fizice.

Mai conceret, autoritățile consideră că notarii și executorii dețin informații „deosebit de importante" pentru desfășurarea de către inspectorii Fiscului a verificării situației fiscale personale a persoanelor fizice. Codul de procedură fiscală prevede, în momentul de față, mai multe categorii de persoane care pot refuza să dea autorităților informații pe care le știu despre contribuabili. Astfel, este vorba mai întâi de soț/soție și rudele/afinii până la gradul al treilea, care „pot refuza furnizarea de informații, efectuarea de expertize, precum și prezentarea unor înscrisuri".De asemenea, pe lista celor ce pot refuza autoritățile fiscale se mai află avocații, contabilii, medicii sau chiar preoții.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE