Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nora lui Bădălău, scandal într-un magazin din Bolintin Vale

Postat la: 10.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De pe Mariahilferstrasse si Laleli bazar unde-a zburat cu charteru', pentru ca sa-si faca cumparaturile, doamna Claudia Badalau a aterizat astazi intr-un magazin din Bolintin-Vale unde in febra cumparaturilor pentru petrecerea aniversara a lu' tata socru, de diseara, a bruscat o cumparatoare la fel de grabita si mult mai in varsta.

Ofuscata de faptul ca n-a fost recunoscuta si pentru ca doamna in varsta nu si-a cerut scuze, doamna Badalau a inceput sa profereze injurii si amenintari la adresa varstnicei doamne. Nu peste mult timp a aparut in magazin si sotul doamnei Badalau care-a fost foarte curios sa inteleaga cine-a fost de vina, motiv pentru care a cerut sa vada inregistrarea conflictului. Dupa vizionare, domnul Badalau si-a luat consoarta acasa vadit incurcat pentru ca vinovatia acesteia era evidenta. Intre timp a aparut si fiul domnei agresate care cu disperare si obida le-a transmis Badalailor ca vor veni zile cand le va fi greu sa iasa din casa, atat de multa ura reusesc sa induca concitadinilor dumnealor. Dupa incheierea ostilitatilor, parerea unanim generala a oamenilor care au asistat la scandal a fost ca "neamu' prost ramane tot neam prost cu toata puterea si cu toti banii lor".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE