ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Noi detalii în cazul româncei ucise în Belgia cu 50 de lovituri de cuțit

Postat la: 28.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presa din Belgia a făcut noi dezvăluiri șocante despre cazul Laurei, românca în vârstă de 20 de ani care a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuțit. Tânăra a ajuns în Belgia în urmă cu două luni și, din câte se pare, își câștiga banii din prostituție. Mama ei susține că Laura era convinsă să-și vândă trupul.

LaCapitale scrie că Laura a fost ucisă de un client în vârstă de 24 de ani, arestat în prezent. Mai multe surse din rândul anchetatorilor spun că el a ucis-o pentru că a fost nemulțumit de serviciile primite. "Clientul a înjunghiat-o de 50 de ori pentru că nu și-a recuperat banii. Individul considerase că prestația a fost prea scurtă și își ceruse banii înapoi", a scris publicația. Crima a avut loc miercuri, dar poliția belgiană a dezvăluit oribila faptă sâmbătă, după ce suspectul a fost prins.

Laura a venit în Belgia împreună cu prietenul ei. Ea se prostitua, iar băiatul în vârstă de 19 ani vindea maşini, a spus acesta. Prietenul tinerei le-a zis jurnaliștilor că voia să facă rost de bani pentru a se întoarce apoi în România unde să-și facă o casă și să înceapă o nouă viață. Laura plasase un anunț pe un site dedicat escortelor, Quartier Rouge, şi îşi primea clienţii într-un apartament din cartierul Etterbeek.

Laura s-a născut și a crescut în Târgu-Cărbunești, Gorj. Ea a absolvit Colegiul Național "Tudor Arghezi" din orașul Târgu-Cărbunești, iar în 2016 a obținut premiul II la un concurs de creație literară, eseuri și arte vizuale, intitulat "Străinul. Toleranță, securitate și integrare într-o cultură a diversității". În 2017, tânăra s-a înscris la Facultatea de Mine, din cadrul Universității din Petroșani, dar a renunțat la studii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE