Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noaptea, ca hotii! Robert Negoițǎ, primarul Sectorului 3, a declanșat operațiunea de radere a chioșcurilor "Acces"

Postat la: 05.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Robert Negoițǎ, primarul Sectorului 3, a declanșat noaptea trecutǎ operațiunea de radere a chioșcurilor "Acces", care se ȋncadreazǎ ȋn fobia PSD fațǎ de presǎ.

Fǎrǎ nicio somație sau înștiințare, proprietarii s-au trezit ȋn aceastǎ dimineațǎ fǎrǎ chioșcuri, dar și fǎrǎ marfǎ. Este vorba despre 10 chioșcuri de ziare care au dispǎrut noaptea trecutǎ din zona Piața Unirii. Operațiunea de ridicare s-a realizat cu sprijinul Poliției Locale Sector 3. Potrivit informațiilor noastre, chioșcurile au fost depozitate pe un câmp din Comuna Berceni. Ȋn fiecare din ele este marfǎ (ziare, reviste) ȋn valoare de 6-7 mii de lei fiecare. Ionuț Nejloveanu, președintele Asociației Patronale a Difuzorilor de Presǎ din București, spune cǎ la un moment dat s-a zvonit cǎ chioșcurile vor fi ridicate, dar nu a existat vreo notificare oficialǎ ȋn acest sens. O operațiune similarǎ s-a petrecut anul trecut ȋn sectorul 4 al Capitalei, când primarul PSD Daniel Bǎluțǎ a invocat ȋnlocuirea chioșcurilor cu altele moderne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE