Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nimfomana din Iasi, la 14 ani are chef NEBUN de PERVERSIUNI in partide de amor in TOALETA unei BISERICI

Postat la: 09.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O adolescenta in varsta de 14 ani, eleva in clasa a 8-a la o scoala din Hirlau, a fost filmata in toaleta unei biserici in timp ce intretinea relatii sexuale normale si orale cu un alt adolescent. Grozavia s-a petrecut in urma cu cateva zile chiar in curtea Bisericii Sfantul Gheorghe, aflata in centrul Hirlaului.

In urma cu cateva zile, cei doi adolescenti au intrat in curtea bisericii si au mers la toaleta pentru a intretine relatii sexuale. Nu au fost singuri insa. Un alt adolescent i-a insotit si a filmat totul. Imaginile sunt mai mult decat explicite si sunt de-a dreptul incredibile. Fata in varsta de 14 ani nu se sfieste sa faca sex oral in timp ce un al treilea adolescent priveste. Avand in vedere varsta extrem de frageda pe care o are, multi au crezut initial ca ea a fost fortata sa intretina relatii sexuale, insa nu este deloc asa.

Fata pare extrem de "impresionata" de actul sexual si se comporta ca o adevarata actrita de filme porno. Cel care i-a filmat pe cei doi adolescenti in ipostaze intime a distribuit mai apoi imaginile in mediul online. In scurt timp, tot Hirlaul a ajuns sa vorbeasca despre asta. "Nu se poate asa ceva. Daca voiau sa faca ceva, trebuiau sa mearga in alta parte, nu in curtea Bisericii. S-au ajuns vremuri grele, daca fete de 14 ani fac asa ceva", a spus o femeie.

Pe imagini se observa ca actul sexual ia sfarsit, insa adolescenta nu pare sa fie prea multumita. Cand iese din toaleta, fata pare dispusa sa intretina relatii sexuale si cu cel care filma. Tanarul care filma a refuzat insa, spre dezamagirea fetei.

Ieri, politistii au mers in zona lacasului de cult pentru a face verificari. "Politistii s-au autosesizat din oficiu si fac cercetari in acest caz pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Localnicii cred ca ar trebui ca biserica sa fie pazita. "Ar trebui sa se ia niste masuri, sa nu intre care cum vrea acolo", a spus un localnic. Unele voci spun ca in toaleta respectiva nu ar fi prima data cand se petrec asemenea lucruri. "Credeti ca este prima data? Se duc de mult acolo... Nu au aparut imagini pana acum", a spus un elev.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE