Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicolae lanseaza acuzaţii la adresa Principesei Margareta: ”Am fost obligat să...”

Postat la: 18.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mult de atât, potrivit declaraţiei sale, se pare că i-au fost oferiţi bani pentru a i se cumpăra tăcerea şi că Principesa Margareta i-ar fi transmis propriile dispoziţii ca venind din partea Regelui.

"Urmăresc de două săptămâni cu uimire dar şi cu tristeţe declaţiile şi informaţiile date presei de către persoane care au mai multă sau mai puţină legătură cu ceea ce înseamnă, în prezent, Casa Regală a României.

Cele scrie mai jos sunt detalii încă neştiute pe care am ales să le păstrez cu mine din respect pentru bunicul meu şi pentru condiţia precară de sănătate în care s-a aflat şi se află în ultima vreme. Acum, tot din respect pentru bunicul meu, Regele Mihai, trebuie să le fac cunoscute. Majoritatea informaţiilor lansate către presă în ultima vreme de aceste persoane au ajuns să lezeze nedrept şi crud imaginea bunicului meu şi ceea ce reprezintă el pentru istoria acestui popor. Oamenii au dreptul să fie informaţi şi să tragă propriile concluzii despre ceea ce se întâmplă, pornind de la starea de sănătate a Regelui". scrie fostul principe pe pagina sa de Fcebook.

"Declaratia mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a scrisă de mine. Am fost obligat să o accept, am refuzat să o semnez şi până la acest moment este nesemnată", mai spune fostul principe.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE