ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Nichita sabota firmele la care încerca să se angajeze iubita lui, Adina Samson

Postat la: 08.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul din Iași, Gheorghe Nichita va avea, vineri, o nouă înfățișare la Curtea de Apel București, acolo unde procurorii au contestat decizia tribunalului București de a-l cerceta în libertate pe edilul care folosea Poliția Locală pentru a-și spiona iubita, pe Adina Samson.

Potrivit unor interceptări puse a dosar, Nichita a trimis polițiștii să verifice o societate, la care voia să se angajeze fosta iubită. Totul s-a întâmplat pe 11 februarie 2015, atunci când Adina s-a dus la interviu la Veo World Wide Services. A doua zi, edilul a ordonat Poliției verificarea firmei.

STENOGRAME:

Nichita: E la interviu!
Laura: Unde?
Nichita: La o firmă de import-export.
Laura: Bineînţeles că n-are nici o reuşită, ce crezi c-o să facă, o să arunce ăla cu banii? N-o mai văzut angajaţi? Să fim serioşi!
Nichita: Companie austriacă şi sediul de firmă e la Bucureşti şi are un punct de lucru la Iaşi.
„Lași o somație!"

12 februarie 2015. Șeful de serviciu Ștefan Avîrvarei i-a ordonat, la ora 11.27, polițistului local Lucian Vasile Vieru să plece cu mașina instituției și să verifice societatea la care a dat interviu Adina. Ofițerul superior i-a spus agentului ce să facă.

Avîrvarei: Cu maşina?
Vieru: Da, da, cu BJD.
Avîrvarei: Când termini acolo te duci în capăt la Păcurari, după rond, undeva înainte de Iveo, lângă Be you, pe acolo, tre' să fie o clădire de birouri, Rewo.
Vieru: Bun, şi acolo ce tre' să fac?
Avîrvarei: Laşi o somaţie la clădirea aia, vezi a cui e, cine-i proprietar.
Vieru: Hai că mă duc acuma, cobor Copoul şi mă duc... deci, la Rewo mă duc şi-i las o invitaţie.
„Am lăsat o hârtie!"

12 februarie 2015. Gheorghe Nichita l-a contactat, la ora 14.23, pe Ştefan Avîrvarei pentru a-i fi comunicat rezultatul verificărilor efectuate de lucrătorii Poliţiei, însă acesta nu i-a putut oferi edilului decât câteva date parţiale.

Nichita: Ai verificat, ai găsit?
Avîrvarei: Am fost, am lăsat o hârtie, dar din verificările care le-am mai făcut, clădirea e făcută de o divizie de investiţie a Volksbank Austria.
Nichita: Da, măi, şi ai aflat ceva de Veo World Wide ăsta?
Avîrvarei: Păi nu, deocamdată nu.
Nichita: N-ai aflat nici la Bucureşti, telefoane ceva, n-ai aflat nimic, nu?
Avîrvarei: Deocamdată nu, sper până deseară să am o listă, să vă trimit măcar un mail, ceva, scrie evz.ro 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE