Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ne asteapta o iarna grea, cu ger si temperaturi incredibile

Postat la: 25.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul ANM, Elena Mateescu, a vorbit luni la Antena 3 despre prognoza meteo pentru perioada urmatoare, dar si despre cum va fi vremea in aceasta iarna. Meteorologii prognozeaza o iarna cu viscole si episoade de ger, cu temperaturi ce vor cobori si sub -30 de grade. 

Deocamdata, eterna intrebare, "vom avea sau nu zapada de Sarbatori" nu poate primi un raspuns clar "E greu sa spunem. Cu zece zile inainte, vom spune daca vom avea zapada. In 2014, pe 24 decembrie aveam peste 20 de grade, pe 25 deja se schimbase vremea, iar pe 29 cod rosu de viscol. Pe masura ce ne apropiem, in noiembrie vom actualiza informatiile pentru iarna, cand ne apropiem vom putea spune unde vom avea zapada" a spus Elena Mateescu la "Sinteza Zilei".

Vremea se raceste la finalul lunii noiembrie, iar spre finalul lunii vor avea primele ninsori. In decembrie precipitatii mai abundente vor fi in centru, est, sud-est si posibile ninsori in nord, centru si la munte. Sunt posibile nopti geroase in nord si in centru. Vreme rece si ninsori in nord si in centru si in luna ianuarie. Meteorologii vorbesc de doua episoade posibile de viscol, perioade cu ger, minime de -20 spre -30 grade.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE