Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nancy Sinatra, prima soţia a lui Frank Sinatra, a murit la 101 ani. Fiica artistei a făcut anunțul trist: "A fost binecuvântarea şi lumina vieţii mele"

Postat la: 14.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nancy Sinatra, prima dintre cele patru soţii ale legendarului Frank Sinatra, a murit la vârsta de 101 ani. Decesul a survenit azi-noapte, relatează presa americană. Moartea regretatei vedete a fost anunțată de fiica sa, care îi poartă numele.

Nancy Sinatra Jr., fiica îndrăgitei vedete, a anunțat pe o rețea de socializare că aceasta s-a stins și a scris câteva gânduri emoționante. "Mama a încetat din viaţă liniştită, noaptea aceasta (n.r.: 14 iulie), la vârsta de 101 ani. A fost binecuvântarea şi lumina vieţii mele. Mulţumesc pentru tot", a scris fiica lui Nancy și Frank Sinatra pe pagina ei de Twitter.

Nancy Barbato și Frank Sinatra s-au cunoscut în 1934, în Long Beach, un oraș din California. Ei au fost iubiți de liceu. Cei doi s-a căsătorit pe 4 februarie 1939 și au avut trei copii împreună. Cuplul s-a despărţit în septembrie 1950, iar după câteva zile de la finalizarea divorţului, Frank Sinatra s-a căsătorit cu actriţa Ava Gardner. "Ol' blue eyes" a fost unul dintre cei mai influenți cântăreți ai națiunii și, de asemenea, a apărut în filme blockbuster, cum ar fi "From Here to Eternity" și "The Man With the Golden Arm". Legendarul cântăreț a murit în 1998, după ce a suferit un infarct. Nancy Sinatra nu s-a recăsătorit niciodată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE