Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Nașul lui Bădălău jr. și-a tras hotel în Mamaia

Postat la: 21.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Mamaia, Alcor, unde s-au filmat numeroase secvente din "BD la munte si mare", si-a schimbat recent proprietarul. Hotelu Alcor a fost detinut pana de curand de familia fostei deputate PDL de Constanta, Magda Stavrositu.

Insa, de ceva timp, familia Stavrositu a vandut hotelul omului de afaceri giurgiuvean - George Cușa (FOTO alaturi de Razvan Cuc), care detine firma de constructii Gecor Calugareni. George Cusa este un nepot al fostului senator PSD - Catalin Voicu, si nasul lui lui Gabriel Badalau, fiul baronului PSD de Giurgiu- Niculae Badalau. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, George Cusa ar fi platit familiei Stavrositu pentru achizitionarea hotelului Alcor circa 4.000.000 de euro. Hotelul este clasificat la trei stele si are 5 nivele și 119 camere: 10 apartamente si 109 camere duble iar denumirea acestuia a fost data de la o stea relativ tânără din constelația Ursa Mare. La ora actuala, managementul hotelului este asigurat de catre sotia patronului de la Gecor, Paula Cusa. 

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE