Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












În ciuda opoziţiei lui Dodon, Biroul NATO se va deschide la Chişinău

Postat la: 09.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oficiul de legătura al NATO se va deschide în luna aprilie la Chişinău, a anunţat miercuri ministrul adjunct de externe al Republicii Moldova, Lilian Darie, într-o şedinţă de guvern, relatează Radio Chişinău.

Între timp, cartierul general al NATO a găsit persoana care va conduce Biroul Alianţei Nord-Atlantice din capitala Republicii Moldova. Este vorba despre actualul şef-adjunct al Oficiului de legătura NATO din Georgia, Kristina Baleisyte, o lituaniancă, a indicat ministrul adjunct. În prezent, potrivit lui Lilian Darie, este în curs de desfăşurare procedura de acreditare a Biroului de informare NATO şi se caută un sediu. Acordul privind deschiderea Oficiului de legătura NATO la Chişinău a fost semnat de premierul Pavel Filip şi secretarul general al Alianţei, Jens Stoltenberg, la 29 noiembrie la Bruxelles. În decembrie trecut, acest acord a fost ratificat de parlament şi promulgat de fostul preşedinte Nicolae Timofti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE