Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mumie fără cap găsită lângă vila lui Ceausescu. Poliţiştii au început o anchetă

Postat la: 01.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cadavru mumificat fără cap a fost găsit duminică în judeţul Argeş, într-o capelă de rugăciuni din zona fostei vile din Miceşti a lui Ceauşescu, de către un copil.

Poliţiştii din Argeş au anunţat, duminică, faptul că un cadavru mumificat a fost găsit într-o capelă de rugăciuni din zona fostei vile din Miceşti a lui Ceauşescu, fost conac boieresc. Anchetatorii au început o anchetă în acest caz. Cadavrul urmează să fie dus la Serviciul de Medicină Legală.

Mumia era fără cap, rezemată în picioare de perete. Cadavrul ar fi fost descoperit de un copil care se juca în zonă. Acesta a făcut o fotografie cu mumia şi imaginea a fost văzută de tatăl lui, care a mers la faţa locului pentru a se convinge de existenţa resturilor umane. După ce a văzut scena macabră, omul a chemat poliţia.

Fosta casă a boierilor Micescu, confiscată de comunişti, a devenit apoi vila de protocol a lui Nicolae Ceauşescu. În zona respectivă, undeva între anii 1940-1950, ar fi fost profanat mormântul unei boieroaice din familia Micescu de către muncitorii care lucrau la conac. Cadavrul descoperit de copil ar fi chiar acela. Poliţiştii continuă cercetările şi în această cauză ar putea fi deschis un dosar pentru profanare de cadavre sau morminte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE