Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Momente de panică la Buzău: Zeci de persoane au fost evacuate în urma unei explozii produsă într-un bloc

Postat la: 25.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zeci de persoane au fost evacuate, duminică, dintr-un bloc din municipiul Buzău, după ce într-unul dintre apartamente s-a produs o explozie. Proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia a fost transportat la spital, cu arsuri, în timp ce alţi locatari au făcut atacuri de panică.

Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu de apartament, pe strada Al.Insulei, din municipiul Buzău. Deflagraţia s-a produs într-un apartament aflat la etajul doi al imobilului, zeci de persoane din bloc fiind evacuate. "Explozia a fost urmată de incendiu, iar flăcările s-au manifestat pe o suprafaţă de 40 mp. S-a impus evacuarea tuturor persoanelor din imobil, fiind vorba de zeci de persoane", a declarat George Creţu.

Potrivit acestuia, în urma exploziei, proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind arsuri. Alte cinci persoane au suferit atacuri de panică. "A rezultat, în urma exploziei, rănirea proprietarului. Este în stare stabilă conştient însă a suferit arsuri şi a fost transportat la spital. Alte cinci persoane au suferit atacuri de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale", am mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău. Deocamdată nu s-a stabilit cauza exploziei. Deflagraţia a distrus apartamentul în care s-a produs, iar alte cinci apartamente au fost avariate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE