Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moartea tragica a unui tanar iesean stabilit in Londra a ingrozit o tara intreaga!

Postat la: 21.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ciortan George Cristian, tanarul in varsta de 22 de ani, care a absolvit Liceul cu Program Sportiv din Iasi si care, dupa terminarea liceului, a plecat in Anglia la munca, si-a gasit sfarsitul intr-un mod cumplit. Ieseanul traversa regulamentar strada in timp ce soferul unui autoturism BMW seria 5 l-a acrosat pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut pe data de 17 februarie, in ziua de duminica, iar astazi dimineata, dupa trei zile de lupta intre viata si moarte, inima lui a cedat din cauza cantitatii mari de sange pierdut. Mama baiatului cere ajutor pe site-urile de socializare, in care apeleaza la bunatatea oamenilor pentru a strange cat mai multe fonduri ca sa-l repatrieze pe George in Romania. De asemenea, prietenii au scris zeci de mesaje prin care isi exprima regretul si parerea de rau pentru pierderea suferita.

"Am sperat pana in ultima clipa ca nu e adevarat. Din pacate, ai plecat asa repede, nimeni nu s-ar fi asteptat, ai lasat un gol in sufletul tuturor. Nu asa trebuia sa se termine! Acum, nu mai e nimic de facut, putem doar sa ne luam ramas bun si sa te pastram in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace", a postat mama tanarului pe pagina ei de Facebook.

Dupa spusele prietenilor si din mesajele care sunt postate pe pagina lui de Facebook, ne dam seama ca George era un suflet indragit de toti. Cu zambetul de buze, era inima grupului. "Nu pot sa cred!!! De ce e viata atat de nedreapta?? De ce?? Muncim, plecam in strainatate ca sa ne facem un viitor, tragem, ne zbatem.. si deodata, gata? Totul se termina?? Cristi..probabil acum faci caterinca de ingeri acolo sus, ptr. ca asa erai TU. Un baiat langa care nu puteai sta suparat, mereu cu zambetul pe buze, pofta de viata si chef de distractie! Asa vei ramane mereu in sufletele noastre. Ralu ... ai fost intotdeauna o mama puternica, mentorul baiatului tau, cum zicea el. Fii puternica inca o data, te rog! Pentru EL! Stii ca nu te-ar fi vrut niciodata trista", a scris Alina Ulmanu, o prietena de-a tanarului.

"Dumnezeu sa te ierte, dragul meu coleg/prieten! Ai lasat in urma ta o durere imensa, ai lasat o mama cu inima franta, o femeie ce era puternica mereu, acum i-ai transformat viata cea frumoasa pe care o avea alaturi de tine in una fara sens! Tu, copil cuminte, erai sensul, mandria si puterea ei, erai lauda ei, fiecarei persoane ii vorbea frumos de copilasul ei, ai lasat o mama fara iubirea ta, ai lasat-o singura fara a-ti mai vedea chipul, nu-ti mai poate auzi vocea, nu te mai poate mangaia, nu-ti mai poate alina sufletul, ai lasat-o incompleta! Sa ai grija de ea de acolo, de la ingeri, sa-i fii mereu aproape si sa o veghezi mereu, sa-i fii puterea si bataia inimii de la Dumnezeu! Dumnezeu sa te ierte!", este mesajul altui prieten.

Cei care au puterea sa doneze pentru ca trupul neinsufletit sa ajunga din nou in tara, o pot face

Pentru contul in Lire:
MISS RALUCA RUSCIOR ;SORT: 070436; ACCOUNT: 41199139, Nationwide Bank
IBAN GB69NAIA07043641199139, Swift MIDLGB22
Pentru contul in Lei :
Lei - RO56BRDE240SV78938412400 - BRD sucursala Iasi, pe numele RALUCA Ruscior,
Pentru contul in Euro:
RO52BRDE240SV03731482400 - BRD sucursala Iasi, pe numele Raluca Ruscior

"Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis ca vrea sa îl aiba lânga El. Dumnezeu sa te odihneasca si sa te aiba în paza!", incheie mama lui Cristian.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE